Voed & verzorg  de huid ook van binnenuit met Colladeen Derma Plus

Colladeen Visage is nu  Colladeen Derma Plus

Welkom, hier vind je extra informatie over Colladeen Derma Plus

Voed en verzorg de huid ook van binnenuit

Steeds meer vrouwen beseffen dat het belangrijk is om de huid ook van binnenuit te verzorgen. Een ‘gezonde huid van binnenuit’ is bezig een gevleugelde term te worden

Wat er in zit?
Extracten uit Druivenpitten en Blauwe bosbessen, die een hoog gehalte aan Anthocyanidinen/Pro-Anthocyanidinen (OPC’s) bevatten. Colladeen Derma Plus, dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, bevat verder Groene thee en de drie specifieke ‘huidvitaminen’: Biotine, Niacine en Vitamine C.

De Vitamine C in Colladeen Derma Plus, helpt bij de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast helpt het de huidcellen te beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling.
Oxidatieve schade ontstaat door vrije radicalen.
Blootstelling aan UV-licht- en luchtvervuiling kan het aantal circulerende vrije radicalen in het lichaam verhogen.
De huid is een lichtgevoelig orgaan, waarin onder invloed van (zon)licht en zuurstof uit de lucht deze vrije radicalen worden gevormd. Vitamine C is als antioxidant in staat deze vrije radicalen te neutraliseren. Zo levert het een bijdrage aan de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door onder andere UV-straling.

Colladeen Derma Plus,
De vitamine C in Colladeen Derma Plus, draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de huid, het bindweefsel en de bloedvaten in de huid.
Daardoor heeft het een positieve invloed op de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Het is daarnaast gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dus tevens belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten, ook in de huid

Colladeen Derma Plus,is een geavanceerde formule voor de huid, met overwegend natuurlijke ingrediënten. 
Start vandaag nog met het verzorgen van de huid van binnenuit!


Kijk ook eens op www.gezondehuidvanbinnenuit.nl


 


 


 


 

*In Colladeen Derma Plus worden geen kunstmatige geur-, kleur – en smaakstoffen gebruikt en het product is verder vrij van melkproducten (inclusief lactose), graan, gluten en suiker.